راهنمای جامع صادرات کاشی و سرامیک

صادرات کاشی و سرامیک یکی از موضوعات مهم درصنعت کاشی است. کاشی و سرامیک ایرانی یکی از باکیفیت‌ترین و مرغوب‌ترین نوع کاشی و سرامیک در دنیا است. در سراسر دنیا بسیاری از کشورها خواهان این محصول ایرانی هستند و همه ساله مقدار زیادی از کاشی و سرامیک ایرانی به کشورهای دیگر صادر می‌گردد. کشور‌هایی مانند عراق، افغانستان، ترکیه، ارمنستان، روسیه، تاجیکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس از جمله کشورهای وارد کننده کاشی و سرامیک ایرانی هستند.

 صادرات کاشی و سرامیک به  دیگر کشورهای جهان به ویژه کشورهای همسایه یک تجارت بسیار سودمند است. تولید انواع کاشی و سرامیک در ایران به سبب فراوانی مواد اولیه، در مقادیر بالایی صورت می‌گیرد. محصولات تولیدی اضافه بر نیاز داخلی، به کشورهای دیگر صادر می‌گردد. برای داشتن یک برنامه صادراتی سودمند و مؤثر لازم است یک سری نکات اساسی را مد نظر قرار دهید. در ادامه قصد داریم نکاتی در مورد صادرات کاشی و سرامیک را بیان کنیم.

Iran's Tiles, Ceramics Exports to Pakistan Reach $20 Million | Financial  Tribune

مراحل صادرات کاشی و سرامیک

اگر در صنعت تولید کاشی و سرامیک فعالیت دارید به طور حتم به صادرات این محصول به کشورهای دیگر نیز فکر کرده‌اید. بازار صادرات کاشی و سرامیک به سرعت در حال پیشرفت و توسعه است. این کار یک تجارت سودآور و ریسک‌پذیر است؛ بنابراین برای ورود به عرصه تجارت لازم است اطلاعات کافی به دست آورید.

  • تولید محصولات با کیفیت: به  طور کلی اقلام و کالاهای صادراتی از کیفیت بالایی برخوردار هستند و برای صادرات این محصولات لازم است از بهترین مواد اولیه استفاده شود. تولید کاشی و سرامیک با کیفیت در طرح‌ها و رنگ‌های متنوع از اولین اقدامات و مراحل صادرات کاشی و سرامیک ایرانی است. خط تولید کاشی و سرامیک باید در همه حال فعال و پویا باشد، در این صورت امکان صادرات وجود خواهد داشت. تولید کالاهای مدرن و به روز، یکی از اساسی‌ترین موضوعات صادرات است. بنابراین؛ صادرکننده باید محصولات درجه یک و با کیفیتی را تولید کند که از تنوع بسیار بالایی برخوردار باشد.
  • شناخت نیاز کشور وارد کننده: برای صادر کردن کاشی و سرامیک به سایر کشورها، لازم است نیاز کشور مقصد را به خوبی شناسایی کنید. به‌عنوان‌مثال بر اساس فرهنگ هر کشور می‌توانید طرح و جنس خاصی از سرامیک را برای صادرات در نظر بگیرید. کشورهای اروپایی در مقایسه با کشورهای آسیایی نیازهای متفاوتی دارند و شناخت این تفاوت‌ها، میزان سودآوری از صادرات را افزایش می‌دهد.
  • تعین قیمت کاشی و سرامیک صادراتی: تعین قیمت کالاهای صادرتی کمی دشوار به نظر می‌رسد. عوامل متعددی در تعین قیمت محصولات صادراتی دخیل است. عواملی مانند مالیات، هزینه حمل و نقل و ... از جمله مواردی هستند که قیمت کاشی و سرامیک را تعین می کنند.
  • پیداکردن خریدار در کشور مقصد: پس از انتخاب محصول صادراتی، نمونه‌های صادراتی را به صورت حضوری یا به واسطه  افراد دیگر به خریدار در خارج از کشور نشان دهید. در صورت موافقت خریداری، سفارش خرید را ثبت کنید. بهتر است عکس و تصاویر مناسبی از کالای تولیدی خود تهیه کنید در صورت لزوم تصاویر محصولات را به مشتریان نشان دهید.
  • تعین قرارداد: با ذکر شرایط و قوانین پرداخت و شرح مراحل صادرات، قراردادی میان فروشنده و خریدار بسته می‌شود. شرایط پرداخت بسته به موارد ذکر شده در قرارداد متفاوت خواهد بود.
  • بسته بندی مناسب: پس از بررسی کیفیت کاشی و سرامیک تولید شده، بسته بندی مناسبی برای کالا ترتیب داده می شود. لازم است موارد درج شده بر روی بسته بندی به زبان انگلیسی نیز نوشته شود. بسته بندی اصولی و مناسب از رسیدن آسیب به کاشی و سرامیک در هنگام حمل و نقل جلوگیری می‌کند. خریدار باید اطمینان پیدا کند که محصول خریداری شده کاملاً سالم به دستش می‌رسد. ایمنی کاشی و سرامیک‌ها از مواد مهمی است که هنگام بسته بندی و بار زدن کالا باید بدان توجه شود.
  • انتخاب مسیر صادرات: با توجه به کشور خارجه مورد نظر، مسیر صادرات متفاوت است. در برخی موارد به صورت زمینی یا دریایی این محصول صادر می‌گردد.
  • انجام اقدامات گمرک: برای صادرات قانونی لازم است شرایط و قوانین اداره گمرک را در نظر داشته باشید. با تکمیل برگه ترخیص کالا و صدور بارنامه توسط شرکت حمل کننده، اجاره خروج کالا از کشور داده خواهد شد.

 

کلام آخر

همان طور که گفته شد صادرات کاشی و سرامیک یکی از بهترین و سودآورترین بیزینس‌های موجود در کشور است و در صورت رعایت نکات اساسی در مدت‌زمان می‌توانید پیشرفت قابل قبولی داشته باشید. توجه به هر یک از مراحل صادرات کاشی و سرامیک ضروری است و ریسک آن را کاهش می‌دهد.

شرکت کاشی و سرامیک لئون

این شرکت با ارائه انواع کاشی و سرامیک با بهترین طرح ها و کیفیت آمادگی ارائه خدمات به داخل و خارج کشور می باشد.

دکتر امیر ملکی مدیرعامل این شرکت با ایده های به روز توانسته موفقیت های چشم گیری کسب کند.

آدرس: تهران، بزرگراه رسالت، خیابان بنی هاشم،ساختمان روشا، پلاک 148، طبقه چهارم، واحد 16

تلفن: 02126303122

مکاتبات الکترونیکی: leon@leontiles.com

آدرس سایت:www.leontiles.com

اینستاگرام: leontiles.one@

لینک دین:    leontiles amir maleki